Gratis Aanmelden

Eenmalige sex oma (54)

Olivia47 (54)

Ik ben hier nieuw in, dit is eigenlijk de eerste keer dat ik een andere man zoek, ik ben getrouwd dus niet op zoek naar een relatie maar alleen een seks contact waarmee ik meerdere keren seks mee kan hebben.

Maak contact met haar
  1. Naam: Olivia47
  2. Leeftijd: 54 Jaar
  3. Woonplaats: Het Hogeland
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 175-180 cm
  9. Postuur: Mollig
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Donkerblond
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Getrouwd
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Nee
Eenmalige oma Olivia47 van 54 uit Het Hogeland, Groningen sex
Lelli (28)
★★★★☆
Ik heb een stel geile tieten, al zeg ik het zelf! Ik toon ze graag zoveel mogelijk. Vind het heerlijk als mannen erop geilen, en mee spelen!
Malse neukpartij met meid
Sjoeke (42)
★★★★☆
Het liefste heb ik iemand die van kalme seks houdt. Ik bedoel daarmee dat ik van passie en erotiek hou. Geen seks om de platte seks, maar liever seks met gevoel.
Malse vrijpartij met mama
Gerjannaa (52)
★★★★☆
Wat hou ik van een lekkere erotische massage, en niet alleen om ze te geven. Het lijkt mij zo fijn om hier een man te vinden die ook mij een happy end wil geven.
Malse sexdate met dame
Roxie (34)
★★★★★
Hoi, ik ben op zoek naar een erotisch avontuur. Dit kunnen we invullen zoals we willen, als je maar wel mijn kontje wilt verwennen, want daar ben ik dol op. Verder zoeken we het wel uit, ik ben geil genoeg, nu jij nog.
Geile neukpartij met milf
Latexx (54)
★★★★★
Ik droom zelfs over latex, zo gek ben ik erop en ik zoek een dito man, je hoeft zelf geen latex te dragen hoor maar het is al spannend als je er ook van houdt. Ik ben verder ook behoorlijk extreem ingesteld.
Eenmalige afspraak met oma
Lottezin (24)
★★★★★
Ik heb een grote behoefte aan erotische avonturen. Samen met jou wil ik die in de praktijk brengen na overleg en als je het er mee eens bent dat je het aandurft. Ben weer officieel single en heb weer alle vrijheid.
Opwindende dating met meid
Tiemetje
★★★★★★★★★☆
De afvoer van mijn badkamer wasbak is verstopt. Ik heb een handige man nodig die me wil komen helpen hier. Ik kan je vergoeden met een heerlijke blowjob, als je daar van houdt.
Verstopte afvoer (Klus van half uur)
Martine
★★★★★★★★★☆
Hoi allemaal, ik heb nogal wat takken in mijn tuin die afgezaagd en weggebracht moeten worden, maar zit een beetje krap bij kas... Is een betaling in natura ook goed?
Tak afzagen (Klus van 4 uur)
Caitlynn
★★★★★★★★★★
Ik ga bij mijn vriendin intrekken en ik zoek een sterke man die me kan helpen met de verhuizing. We zijn beiden bi-seksueel, misschien vinden we een leuke beloning?
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Babet
★★★★★★★★★★
Mijn printer is voor de zoveelste keer kapot. Ik snap er niets van en de helpdesk is onbereikbaar. Ik ben bereid mezelf te geven aan degene die de oplossing heeft.
Printer repareren (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten